چربی و پوست اضافی ناشی از پیری، علل ژنتیک و وراثتی یا کاهش وزن شدید در ناحیه باسن را میتوان به نحو چشمگیری به کمک عمل لیفت باسن بهبود داد. لیفت و بالا کشیدن باسن با عمل بزرگ کردن باسن تفاوت دارد که در آن چربی در باسن تزریق میشود، در عمل بالا بردن باسن پوست و چربی به روش لیپوساکشن و ایجاد برش فقط برداشته میشود و هیچ مادهای در باسن تزریق نمیگردد. هر ساله هزاران نفر جراحی بالا کشیدن لیفت باسن را با موفقیت انجام میدهند و از نتیجه به دست آمده رضایت کامل دارند.
اگر شما باسنی افتاده و شل دارید و در صدد رفع افتادگی آن هستید متخصصین ما در کلینیک تناسب اندام رازی بهترین روش درمانی را برای افتادگی باسن با نتایج رضایت بخش به شما پیشنهاد میدهند. مشاوران و متخصصان ما آماده پاسخگویی به کلیه سوالات شما در این زمینه هستند. به منظور مشاوره و یا رزرو نوبت با شمارههای ۰۲۱۸۸۳۳۴۰۲۹ - ۰۲۱۸۸۳۳۳۲۵۹ - ۰۲۱۸۸۰۲۵۳۵۰ تماس بگیرید.
مزایا
- سفتتر و خوش فرمتر شدن باسن
- ماندگاری بالای نتایج
- رفع مشکلات ناشی از پوست اضافی
متقاضی درمان
چربی و پوست اضافی باسن این ناحیه را چاق میکند و تلاشهای فرد برای لاغرتر و خوشفرمتر کردن بدن را به بنبست میرساند. جراحی لیفت باسن به افرادی توصیه میشود که شرایط زیر درباره ایشان صدق میکند:
- انجام دادن جراحی لاغری (باریاتریک) یا کاهش وزن قابل توجه در اثر پرهیز غذایی
- بارداری و یا بالا رفتن سن منجر به شل شدن پوست و تشکیل سلولیت زیر خط کمر شده باشد.
- شل بودن شدید پوست، پوست اضافی و افتادگی (پتوز) باسن
- نازک بودن لایههای چربی زیر پوست شل و افتاده
- عدم استعمال دخانیات: سیگار کشیدن روند التیام را آهسته میکند و احتمال بروز عوارض جدی را حین جراحی و پس از آن افزایش میدهد. اگر سیگاری هستید، باید سیگار را از حداقل 6 هفته قبل از جراحی ترک کنید.
- وزن بیمار باید به مدت حداقل یک سال ثابت مانده باشد و بیمار انتظار اضافه وزن نداشته باشد. شرط به دست آوردن نتیجه مطلوب این است که بین عمل پیکرتراشی و شروع هر گونه برنامه لاغری گسترده حداقل دو سال فاصله باشد.
- بیمار از سلامت عمومی مناسبی برخوردار باشد و به عارضههای مزمنی مانند دیابت یا ناراحتیهای قلبی مبتلا نباشد. بیماران با وضعیت جسمی نامناسب متقاضیان ایدهآلی برای درمانهای پیکرتراشی و تناسب اندام محسوب نمیشوند. بیمار باید گواهی مبنی بر عدم ابتلا به عارضههای جدی را از پزشک معالج خود دریافت کند و به جراح پلاستیک ارائه دهد.
- بیمار باید رژیم غذایی سالمی را رعایت کند. مشکلاتی مانند کمبود پروتئین فرایند التیام را مختل میکند.
اگر از سلامت عمومی مناسبی برخوردار هستید، نگرش مثبتی دارید و انتظاری واقع بینانه از نتیجه درمان دارید، به جرات میتوان گفت که کاندیدای مناسبی برای این عمل زیبایی محسوب میشوید.
آمادگی قبل از عمل
جراح پلاستیک توصیههای مربوط به آمادگی قبل از عمل فرمدهی باسن را به بیمار اطلاع میدهد، به سوالات پاسخ میدهد، پرونده پزشکی بیمار را به دقت بررسی میکند و معاینه بالینی کاملی را برای اطمینان از مناسب بودن عمل انجام میدهد.
جراح قبل از عمل از بیمار میخواهد که:
- سیگار کشیدن را ترک کند تا مشکلی برای التیام زخم پیش نیاید.
- آسپرین، بعضی از داروهای ضدالتهابی و بعضی از مکملهای گیاهی را، که احتمال خونریزی را افزایش میدهد، مصرف نکند.
- صرف نظر از نوع عمل جراحی، تامین آب بدن قبل و بعد از جراحی برای ایمنی دوران بهبود بسیار مهم است.
بالا کشیدن باسن معمولاً عملی سرپایی است. بیمار باید هماهنگی لازم را به عمل بیاورد تا یکی از نزدیکان پس از جراحی او را به منزل برساند و حداقل شب اول پس از جراحی را مراقبش باشد.
مراحل عمل فرم دادن به باسن
بیمار دارو دریافت میکند تا در طول عمل کاملاً راحت باشد. میتوان از ترکیبی از داروی بیحسی موضعی و داروی آرامبخش استفاده کرد، هرچند عمل معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام میشود. تکنیکها و رویکردهای متعددی برای جراحی بالا کشیدن باسن وجود دارد، با این حال اصول تمام این روشها به شرح زیر است:
- جراح برشی را در بالای باسن، مفصل ران، کشاله ران یا زیر برجستگی باسن ایجاد میکند تا بتواند چربی اضافی را خارج کند و پوست باقیمانده را بکشد.
- گاهی اوقات برای فرمدهی به باسن یا ران عمل لیپوساکشن نیز انجام میشود تا نتیجه متعادلتر و بهتری به دست آید.
- جراح تمام برشها را بخیه میزند و به صورت لایه به لایه میبندد تا پوست سفت و کشیده باقی بماند.
- لوله تخلیه کار گذاشته میشود و زخم پانسمان میشود. همچنین عموماً گن مخصوصی برای کاهش ورم و سفت نگه داشتن پوست به بیمار پوشانده میشود.
مراقبت پس از درمان و دوران بهبود
جراح زمان ازسرگیری مجدد فعالیتها و بازگشت به محل کار را تعیین میکند. جراح توصیههای مراقبتی پس از عمل را در اختیار بیمار قرار میدهد و موارد زیر را ذکر میکند:
- اطلاعات مربوط به لولههای تخلیه، اگر لوله کار گذاشته شده باشد.
- علائم رایج پس از لیفت باسن
- نشانههای احتمالی بروز عوارض
- چنانچه پرستاری مجرب بتواند در خانه به مدت دو تا سه روز از بیمار مراقبت کند، بیمار همان روز جراحی مرخص میشود، مگر آن که جراح پلاستیک دستور دیگری درباره دوران نقاهت پس از عمل داده باشد. در هر حال بیمار تحت هیچ شرایطی اجازه ندارد که تنها به خانه برگردد یا در خانه بدون حضور مراقب، تنها بماند.
ماندگاری نتایج
نتایج لیفت و فرم دادن به باسن ماندگاری بالایی دارد؛ البته مانند اکثر جراحیها، تغییر وزن، بارداری و بالا رفتن سن تاثیر خود را بر بدن و نتیجه جراحی لیفت باسن میگذارد. بااین حال اگر بیمار سبک زندگی سالمی داشته باشد و اجازه ندهد که افزایش وزن باعث کشیدگی پوست شود، میتواند سالهای متمادی از داشتن باسنی خوش فرم لذت ببرد.
محدودیتها و عوارض
خوشبختانه عوارض جدی عمل جراحی فرم دادن به باسن به ندرت بروز مییابد. جراح عوارض خاص مربوط به شرایط هر بیمار را در جلسه مشاوره توضیح میدهد.
پس از هر عمل جراحی احتمال بروز عوارض وجود دارد. بعضی از عوارض احتمالی شایع پس از تمام جراحیها عبارت است از:
- واکنش شدید به داروی بیحسی یا بیهوشی
- هماتوم یا سروما (جمع شدن خون یا مایع زیر پوست که تخلیه آن ضروری است.)
- عفونت و خونریزی
- تغییر حسی
- باقی ماندن اسکار و جای زخم
- واکنشهای آلرژیک
- آسیب دیدن ساختارهای زیرین
- رضایتبخش نبودن نتایج و لزوم تکرار عمل
البته چنانچه از دستورات جراح پلاستیک هم در زمان قبل و هم بعد از جراحی بالا کشیدن باسن به دقت پیروی کنید، احتمال بروز عوارض به حداقل خواهد رسید.
هزینه
هزینه عمل جراحی بالا بردن باسن در بیماران مختلف متفاوت است.علاوه بر این با توجه به مهارت و تجربه پزشک نیز این هزینه تغییر خواهد کرد. در زمان براورد هزینههای مربوط به عمل جراحی لیفت و فرم دادن به باسن بایستی هزینههای مربوط به داروهای بیهوشی، هزینههای بیمارستان و آزمایشات لازم را نیز در نظر گرفت.